Olimpíada de Formació Professional   “SpainSkills 2017”

Els passats 1, 2 i 3 de març, dos alumnes de l’Institut Caparrella van anar a Madrid representant l’equip català del SpainSkills 2017.

L’Eduard Teixidó com a competidor de Tecnologia de l’automòbil i Ramon Ribes, com a competidor de Pintura de vehicles, van estar els tres dies de la competició donant el millor d’ells mateixos per superar les proves que els tribunals de les especialitats van plantejar. Malauradament, no va ser possible aconseguir cap medalla, ja que hi va haver molta competència. No obstant, van gaudir molt de les seues respectives competicions i es van endur una experiència més en el seu camí cap a un futur professional.

L’experiència va ser enriquidora, ja que van poder conèixer tant competidors d’altres indrets dintre de la seua especialitat amb els que van compartir diferents vivències i experiències, com també companys de l’equip català de l’SpainSkills 2017 d’altres especialitats, creant vincles d’amistat.