Antoni Tolmos parla de creativitat als videodeejays

El conegut músic i compositor lleidatà Antoni Tolmos va visitar l’institut el passat 15 de març per tractar el tema de la creativitat musical en una xerrada adreçada a l’alumnat de 2n de Vídeo, discjòquei i so. Tolmos els va explicar les intel·ligències múltiples i que és bo equilibrar la lògica i la creativitat. També els va animar a concebre les persones creatives com aquelles que “miren on tothom mira, però veuen el que ningú veu” i a entendre la creativitat com “la intel·ligència divertint-se”.  A més, els va evidenciar les característiques de les persones creatives tals com la sensibilitat, la flexibilitat, l’originalitat, la capacitat de sintetitzar i analitzar, així com la coherència. Tolmos també els va recomanar ser curiosos, oberts, arriscar-se i cometre errors, però sempre tocant de peus a terra davant la popularitat i no deixar de banda els éssers més propers. En aquest sentit, els va donar alguns consells per superar els bloquejos i aprendre a ser creatius.