Fotògrafs professionals parlen sobre el sector als estudiants d’imatge

Els reputats fotògrafs David del Val i Susana Martínez han visitat l’institut per parlar de la situació actual del sector als alumnes de 1r del CFGS d’Il·luminació, captació i tractament de la imatge. Tots dos els han mostrat part de la seva feina i els han explicat que és bo oferir diferents tipus de productes per tenir més opcions professionals (plató, exteriors, parelles, nadons, bodes, comunions, publicitat, etc.), però també els han deixat clar que és important donar a conèixer sobretot  els treballs que més els agrada fer. I és que han destacat que obtindran millors fotos capturant instantànies de la temàtica amb què més a gust es trobin. Han destacat la importancia de les xarxes socials avui en dia en aquesta professió i la importància de ser originals i innovadors, però també honestos amb els clients.

També els han parlat del tipus de material fotogràfic i d’il·luminació que utilitzen per les seves sessions i els avantatges i inconvenients d’uns aparells o altres. A més, els van desvetllar les tècniques que utilitzen per realizar les seves fotos i alguns dels seus trucs personals.