Condemna actuació policial 1 d’octubre

La Comunitat Educativa de l’Institut Caparrella condemnem enèrgicament la intervenció per part de la Policia Nacional el proppassat dia 1 d’octubre amb motiu de la celebració del Referèndum.   Els agents de policia van accedir al centre de manera desproporcionada, fent un ús abusiu i desmesurat de força i violència envers les persones,  alhora causant nombroses destrosses materials a les instal·lacions de l’Institut.

L’actuació del cos de Policia Nacional va ser en tot moment injustificada accedint al centre violentament amb les persones i les instal·lacions,  emprant  una força propera a la contundència necessària en conflicte bèl·lic.   La demostració imperativa de contundència va propiciar que els allí presents visquessin moments de terror i pànic.   Reprovem contundentment aquesta actuació que considerem del tot innecessària atès la manifestació de vot que exercien els ciutadans de manera democràtica i pacifica.

Volem manifestar la nostra solidaritat i suport a totes les persones presents que van patir danys i moments d’angoixa.   Tanmateix el nostre agraïment per totes les mostres de solidaritat rebudes de les diferents administracions i altres comunitats educatives, així com a companys, alumnat, famílies i amics.

Esperem que fets com aquests no es tornin a produir mai més.

anagramainicial