App del projecte INNOVAFP

Els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes de l’Institut Caparrella ha desenvolupat una Aplicació mòbil, en el marc del projecte INNOVAFP com a encàrrec del comitè organitzador del Congrés Nacional de professorat de FOL que s’organitza anualment, aquest any es celebra a Barcelona, els dies 10 i 11 de novembre.

Els alumnes han competit per parelles per oferir aquella aplicació mòbil que acomplís els requisits donats a l’hora de l’encàrrec, la valoració de totes les APPs ha estat a càrrec de tot el comitè organitzador, així com per part dels alumnes i del professorat responsable.

Els alumnes que han participat en aquesta experiència són alumnes de segon curs de CFGM de Sistemes i han desenvolupat la APP en el marc del mòdul formatiu de desenvolupament de WebAPPs,  que forma part de l’especialització endegada aquest any pels estudis d’informàtica.

L’aplicació guanyadora i finalment publicada ha estat la desenvolupada per:

– Hèctor Pulido Tarragona

– Guillem Curcó Filella

amb una menció especial pel seu gran disseny i per la gran acceptació tinguda, l’aplicació presentada per:

– Alex Ramon Martinez

– Isaac Yeguas Baron

Els professors coordinadors de l’activitat han estat na Mª Angels Cerveró i en Josep Mª Flix.

[Android Google Play] https://play.google.com/store/apps/details?id=com.caparrella.projects.folcongres

[iOS Apple Store] https://itunes.apple.com/us/app/congreso-fol/id1308462355