Qüestions de Bioètica i responsabilitat

El dia 8 de febrer, els alumnes de 4rt d’ESO  i de 1r de Batxillerat de l’Institut Caparrella que cursen l’assignatura de Biologia van fer una sortida al Caixafòrum de Lleida per assistir  a una conferència titulada “Qüestions de Bioètica i responsabilitat”.

La conferència la va impartir la Dra. Maria Casado, directora de l’Observatori de Bioètica i Dret (OBD) i titular de la càtedra UNESCO de Bioètica.

L’exposició va ser interessant ja ens va fer reflexionar sobre les noves i velles concepcions de l’ètica, la integritat científica, la responsabilitat investigadora…

Va ser una exposició força entenedora que ens va fer reflexionar sobre les noves i velles concepcions de l’ètica, els límits i la frontera en la recerca, la integritat científica, la responsabilitat investigadora… i ens va conduir a plantejar-nos un bon nombre de qüestions sobre aspectes ètics relacionats amb la investigació.

DSC03833 DSC03835 DSC03838 DSC03840 DSC03854