Visitem la terra dels chicharreros, mangos i papayas

Els alumnes de 4t ESO han guadit del seu viatge de fi de curs que aquest any ens ha portat fins a Tenerife.  Han estat uns dies increïbles en els que hem pogut disfrutar  de la natura, del sol i les bones temperatures, del Teide , del mar, del Loro Park , d’ espectaculars postes de sol i sobretot de l’amabilitat de la gent de Tenerife.  També podem dir que hem après  i quasi incorporat al nostre vocabulari paraules com mojo picón, guagua, guanchos, patearpapas arruguas i el  cinto, sense oblidar el tan carinyós “ mi niña o mi niño” que només els tinerfenyos saben pronunciar amb tanta dolçor. Estem segurs que moltes de les imatges que aquesta illa ens ha regalat ja han quedat grabades en les nostres retines i formaran part  d’un scrapbook fotogràfic en les nostres memòries per sempre. Gràcies Tenerife i gràcies a la seva gent.