Descobrim Paris, la Ciutat de la Llum

Del 7 a l’11 de maig, l’alumnat que cursa la matèria de francès va tenir l’oportunitat de viatjar a París. Ha estat un viatge molt esperat, preparat des d’inici de curs, que finalment s’ha fet realitat.

Durant aquests dies hem visitat la Tour Eiffel, els Invalides (on hem pogut veure la tomba de Napoleó), el museu del Louvre, el Panthéon (on s’hi troba el famós pèndul de Foucault), la catedral de Notre-Dame (amb 402 escales!), la catedral del Sacré Coeur i el barri de Montmartre, hem recorregut el Sena amb els Bateaux Parisiens… Ens hem mogut amb metro, però a la vegada hem caminat molt, perquè és la millor manera de conèixer la ciutat.

Però segurament el dia més esperat era el de Disneyland: vam gaudir d’un dia intens, ple d’emocions, pujant a les atraccions, veient els espectacles, fins a l’hora de tancar, en què vam meravellar-nos amb l’espectacle de llum i focs artificials que tanca la jornada.

En general, tot va sortir bé, incloent el temps: els tres primers dies vam arribar als 28 graus! Hem tornat cansats però molt satisfets. Un viatge per a no oblidar…

 

Lourdes Sanjuan i Núria Ribé

Professores acompanyants