Ponent Roots es presenta al cicle de Vídeo, DJ i so.

L’Edu Blasi organitzador del 7è Ponent Roots ha visitat l’institut Caparrella per explicar a l’alumnat de 2n del cicle formatiu de grau mitjà de Vídeo, discjòquei i so les interioritats d’aquest festival de música negra i tot el que comporta crear un esdeveniment d’aquesta categoría. Entre les curiositats que més van cridar l’atenció dels estudiants serien la instal·lació d’un sistema de so a peu de pista que permetrà que els deejays punxin al costat mateix del públic, així com l’actuació en exclusiva dels artistes jamaicans Winston Reedy i Dennis Alcapone i el britànic Natty Bo. A més, els ha sorprès que un festival de música pugui estar adreçat a diversos targets de públic, com és aquest cas gràcies al “Ponent Roots Xics”, amb la novetat que dos nens de 10 i 7 anys punxaran en vinil la música de l’actuació.

caparrella ponent roots