Sortida Madrid 2019

Trenta-un alumnes de segon de batxillerat de l’Institut Caparrella van fer una sortida a Madrid el dijous dia 24 de gener de 2019.
En arribar, un bon esmorzar i cap al Museu del Prado, on van contemplar algunes obres d’ artistes com: “El Bosch”, “Velázquez”, “El Greco” i “Goya”. Una visita dinamitzada i didàctica anomenada “Set conquestes”, on s’ofereix un recorregut a través d’algunes de les obres més significatives del museu i que il·lustren certes fites que van revolucionar la pintura i van posar les bases per un art completament diferent de tot el que s’havia vist fins aleshores.
A les 13 hores teníem visita guiada al Congrés dels Diputats, on ens van ensenyar diverses estances i l’hemicicle del Congrés.
Després, una visita turística per la “Plaça Major” i “La Porta del Sol”, dinar i una mica de descans.
A la tarda van visitar el Museu Reina Sofia. Allí van seguir un itinerari “Art, guerra i conflicte”. Entre les obres que van veure havia “El profeta” de Gargallo i “El Guernica” de Picasso, que no els va deixar indiferents i els va sorprendre la seva grandària.