Benvinguda del president

Benvolguts pares i mares:

En nom de tots els membres de L’AMPA, us volem donar la benvinguda, avui podriem dir que és un día especial, un día en què s’obre una nova porta de comunicació per a tots, la qual estarà oberta, ens ajudarà a apropar-nos uns als altres. Una eina que ens ha de servir per a comunicar-nos, per a recolzar-nos, per a poder estar al dia en aquelles coses que succeeixen al nostre centre. A partir d’avui, L’AMPA de l’Institut Caparrella ja compta amb la seva pròpia pàgina Web. Després d’assolir un esforç encomiable amb la Direcció i amb els altres responsables del centre, per fi ho hem aconseguit.

Tot això ens permetrà tenir un contacte més directe amb tots el socis, així com estar una mica més aprop de tots. Mitjançant les actualitzacions periòdiques, podrem informar-nos de notícies, esdeveniments i de les novetats que van sorgint a l’ institut.

Tots sabeu que és un mitjà de comunicació molt important. Dins de la pròpia página web hi ha un apartat de “suggeriments” que podeu fer servir per a comunicar-vos amb nosaltres i explicar-nos tot alló que desitgeu. A vegades esperar a què es faci una assemblea per a tractar un tema en concret, es pot fer molt llarg en el temps, a partir d’ara els membres de L’AMPA, us convidem a ser participatius, i a disposar d’aquest mitjà que ara tenim a l’abast.

Podeu estar segurs que L’AMPA no escatimarà esforços a col.laborar en les tasques esducatives per a que els nostres fills gaudeixin d’un centre i d’uns estudis amb les millors prespectives de futur, amb un ensenyament de qualitat, que els faci mereixedors de tenir un lloc i unes condicions de treball immillorables.

Gràcies per la vostra atenció, quedem a la vostra disposició.

Atentament,

Miguel A. Bosque Oliva
President de l’AMPA